Ja tenim guanyadors del Concurs de Postals de Nadal 2020!

Dimecres, 16 de desembre de 2020 a les 00:00

Un any mes des de l'Ajuntament s'ha organitzat un concurs de postals de Nadal on hi podien participar tots els infants entre 7 i 16 anys del nostre municipi.  Aquest any la temàtica de les obres era "Un Nadal Segur"

Les festes de Nadal són les dates més assenyalades del calendari, uns dies d’alegria, de solidaritat i de celebració amb la família i amb els amics, però aquest any serà un Nadal diferent.

La pandèmia de la Covid-19  ha canviat la nostra forma de vida. Les mascaretes, el rentat de mans constant i  la distància de seguretat són ja una rutina per tots nosaltres. La Covid-19 ens obligarà a reinventar-nos, a trobar la manera de gaudir amb els nostres éssers estimats d’un Nadal on, sense perdre l’esperit que acompanya a aquestes festes, el puguem gaudir amb seguretat.

Un cop reunit el Jurat es van acordar els següents guanyadors:

Categoria 1 (de 7 i 8 anys) JADEL RUIZ BAUTISTA

Categoria 2 (de 10 a 12 anys) MARCEL COLOMER APARICIO

Categoria 3 (de 13 a 16 anys) VÍCTOR CUESTA COLOMER

Tots els participants rebran com obsequi d’agraïment una targeta regal Abacus per valor de 30€ que es podrà passar a recollir a partir del dia 4 de gener a les oficines municipals i fins al 29 de gener de 2021. En cas de no recollir la targeta regal, aquesta es donarà per perduda.

Darrera actualització: 08.03.2021 | 13:50