Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nou web de l'Ajuntament de Santa Maria de Miralles

Benvolguts i benvolgudes,

Em complau donar-vos la benvinguda a la nova pàgina web de l'Ajuntament de Santa Maria de Miralles, municipi de la comarca de l'Anoia, on trobareu informació actualitzada del nostre poble; on la gent, la tranquil·litat, l'entorn natural i el patrimoni natural i històric constitueixen un entorn acollidor. Des d’aquí volem donar-vos la possibilitat de conèixer millor el nostre municipi amb el seu gran valor natural i humà, així com també totes les activitats, notícies i esdeveniments. També podeu utilitzar aquest mitjà per a les vostres gestions i tràmits amb l'administració de l'Ajuntament.

Esperem que aquest web us permeti obtenir, en un mínim temps, informació precisa i actual del vostre interès i realitzar gestions de manera més àgil i ràpida. Per això, volem que sigui una eina de comunicació viva i útil en totes direccions. Avui dia, les noves tecnologies de la informació i la comunicació s’han fet indispensables en la nostra societat, però és en municipis disseminats i amb pocs habitants on aquestes tecnologies es converteixen en imprescindibles per al progrés i comoditat dels nostres veïns. Els micropobles hem de ser capaços d’ajuntar esforços per afrontar els reptes que ens venen aquests pròxims anys: repoblament, habitatge, serveis, comerç, centralisme són alguns d’una llarga llista.

Cal que siguem pobles vius en territoris vius.

Us convido, en nom de tots el mirallencs, a visitar el nostre municipi. Podreu gaudir d'un entorn natural amb boscos, vinyes i masies.

Pere Argelich Pujadó, Alcalde

Darrera actualització: 02.09.2020 | 11:36
Darrera actualització: 02.09.2020 | 11:36