BAN PROHIBICIO FOGUERES SANT JOAN

Dimecres, 22 de de juny de 2022 a les 00:00

Degut a la proximitat de les revetlles de Sant Joan i Sant Pere, queda prohibida l’encesa de fogueres així com el llançament de coets, focs d’artifici i qualsevol altre element pirotècnic en tot el terme municipal.

Donat que el territori de Santa Maria de Miralles és majoritàriament agrícola i forestal, i està inclòs dins l’espai natural del Sistema Prelitoral Central,

D’acord amb la normativa sobre prevenció i protecció contra incendis forestals per tal d’evitar el risc d’incendis forestals, us recordem que QUEDA PROHIBIT EN TOT EL MUNICIPI

  • Encendre foc per a qualsevol tipus d’activitat independentment de la seva finalitat.
  • Llençar objectes encesos.
  • Abocar escombraries, runa, restes vegetals i industrials de qualsevol mena que puguin ser causa d’inici o propagació d’un foc.
  • Llençar coets, globus, focs d’artifici o d’altres artefactes que continguin foc.

I degut a la proximitat de les revetlles de Sant Joan i Sant Pere, queda prohibida l’encesa de fogueres així com el llançament de coets, focs d’artifici i qualsevol altre element pirotècnic en tot el terme municipal.

Us demano la vostra la col·laboració, solidaritat, responsabilitat i seny necessaris perquè les mesures més amunt esmentades siguin plenament efectives, són dies complicats per tot el territori.

 

Darrera actualització: 22.06.2022 | 10:02