Salutació de l'Alcaldessa

Benvinguts i benvingudes a Santa Maria de Miralles

En nom de l’Ajuntament i de l’equip de Govern que encapçalo em complau donar-vos la benvinguda al lloc web de l'Ajuntament de Santa Maria de Miralles.

A través d’aquest espai volem donar a conèixer el nostre municipi, i us posem a l’abast un ric patrimoni natural i cultural.

Us convidem a submergir-vos en un paisatge ple corriols i camins que transcorren per l’Espai d’Interès Natural de la Serra de Miralles-Queralt i Xarxa Natura 2000, un espectacle de camps de vinya, conreus i terra vermella que canvia a cada estació de l’any.

Podeu visitar del nostre castell, un conjunt monumental declarat Bé Cultural d’Interès Nacional datat del segle X i que forma part dels Castells de Frontera de la Comarca de l’Anoia. També podreu gaudir de la bona oferta gastronòmica dels restaurants i pernoctar en l’allotjament turístic del nostre municipi.

És en municipis disseminats i amb pocs habitants on les noves tecnologies es converteixen en imprescindibles per al progrés i comoditat dels nostres veïns i veïnes. Esperem que aquest web us sigui d’utilitat per conèixer el nostre territori i us permeti obtenir, en un mínim temps, informació precisa i actual del vostre interès i realitzar gestions de manera més àgil i ràpida.

Com a micropoble afrontarem els grans reptes de futur com el canvi climàtic, el despoblament o la millora dels serveis que oferim a la ciutadania. Estem segurs que amb esforç i tenacitat serem capaços d’aconseguir un poble compromès, un territori viu i orgullós on tots els seus habitants puguin dir: jo soc Mirallenc o Mirallenca.

Yolanda Ruiz Baena, alcaldessa de Santa Maria de Miralles

 

Darrera actualització: 18.07.2023 | 14:13

Imatges

Darrera actualització: 18.07.2023 | 14:13