8 de març Dia Internacional de la Dona

Dimecres, 22 de febrer de 2023 a les 00:00

Us convidem a participar dels actes per commemorar el Dia de la Dona que tindran lloc del 6 a l'11 de març de 2023

 

Dia 7:  UN VIATGE EN CLAU FEMINISTA PER LA HITÒRIA

           Taller participatiu que ens portarà a fer un recorregut històric pels diferents moments vitals, descobrint la presència de les dones en aquells moments al mateix temps que  reflexionem sobre la figura de la dona en aquella època (estereotips, drets, llibertats i lluites compartides). Un espai que ens portarà a compartir vivències i experiències a través de dinàmiques que ens permetran connectar amb la història.

Dia 11:  L'EMPENTA DE LA DONA RURAL

             LECTURA DE MANIFEST CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

             CONCERT:

             Un viatge en clau feminista per posar en valor el paper de la dona  en el món rural,  reconeixent  i reivindicant  el paper fonamental en un entorn masculinitzat.

             Us proposem que gaudiu del concert que ens oferirà el grup QÂNÂT format per una dona iraniana  la Pegah Khoei i un mallorquí, en  Tomeu Gomila, tots ens  presentaran el seu projecte enllaçant  el mediterrani amb l'Iran a través de cançons que  les dones solien cantar al camp mentre treballaven en la collita. Cançons quotidianes i antigues que entrellacen la nostra cultura amb la cultura bizantina i que mostra la rellevància de les dones en l'àmbit rural.

             PINTURA MURAL:

             La Marina Camprobí i la Laia Solé ens presentaran la pintura mural amb el lema "Som l'agulla, el cor i l'espiga d'aquesta terra vermella" dedicada a les dones de Santa Maria de Miralles.

Us esperem!!!

Darrera actualització: 27.02.2023 | 13:58

Imatges