FREERIDE CASTELL DE MIRALLEES

Dijous, 1 de setembre de 2022 a les 00:00

FREERIDE CASTELL DE MIRALLES 2022

La primera edició del  Freeride Castell de Miralles 2022 tindrà lloc a Santa Maria de Miralles el dia 17 i 18  de setembre de 2022.

Un esdeveniment  per gaudir de l'esport, en un marc incomparable com és el Castell de Miralles i  que té per finalitat donar visibilitat a la pràctica de l’Skate com a esport mitx, així com  promocionar el nostre territori amb un espectacle esportiu únic a la comarca de l’Anoia. La competició transcorrerà per un circuit de 800 m de camí asfalta amb un nivell de pilotatge mig  i 3.5 m d’amplada.

Un itinerari  ple de corbes ben protegides que serà l’escenari d’una carrera oberta, a tots els participants que posaran a prova les seves habilitats en una lluita entre dos corredors. Un emocionant espectacle que tindrà la seva base a la plaça del castell on hi haurà servei de bar amb una food-track, música DJ, servei de taxi de 12:00 h a 15:00 h, espai menjador, cabina de lavabos (una adaptada) i zona d’acampada pels participants a la prova.

Activitat lliure de violència masclista!

No es toleraran idees feixistes, sexistes, lgtbifòbiques, racistes, xenòfobes, capacitistes o descriminatories de qualsevol tipus.

Podeu fer les inscripcions al següent enllaç: https://www.rockthesport.com/ca/esdeveniment/longboard-freeride-castell-de-miralles

 

Darrera actualització: 08.09.2022 | 14:15