Notícies

 • PROGRAMA FIRA DE L'APLEC DEL CASTELL DE MIRALLES 23/05/2023

  Diumenge 4 de juny de 2023

  Us convidem a passar un Aplec del Castell ple d'activitats.

  Un esdeveniment que comença amb la tradicional caminada, en arribar farem  un esmorzar que ens prepararà el Col·lectiu Eixarcolant.

  Durant tot el matí des de les  11.00 fins a les 14.00 podreu gaudir dels tallers que hem preparat i de l'exposició "El viatge del Ròdol pel riu Gaià)

  Els més petits també poden gaudir del taller de ceràmica i del taller de conta contes.

  Fem Miralles, us esperem!!

 • Cartell estalvi d'aigua BAN D'ALERTA PER SEQUERA 23/03/2023

   

  Els països mediterranis al llarg de la seva història han considerat l’aigua com un bé de grandíssim valor, al qual fins i tot s’ha rendit culte. L’aigua ens ajuda en la salut i en la neteja, a l’agricultura i la indústria, en el calor i el fred, i també a la bellesa. És un dels nostres grans patrimonis. El bon o mal ús que d’ella es faci és responsabilitat de tots i a tots ens afecta.

   

  És necessari que tots adquirim consciència de què l’aigua és un bé limitat que no podem permetre’ns el luxe de malbaratar i que de l’ús que fem avui en dependrà la disponibilitat de demà.

  L’extraordinària escassetat de precipitacions durant els darrers mesos ha provocat un important descens de les reserves d’aigua embassades i els nivells dels aqüífers arreu de Catalunya. En conseqüència, el Govern de la Generalitat, el passat 6 de maig, va aprovar la Resolució ACC/1330/2022, de 3 de maig, del director de l’Agència Catalana de l’Aigua, per la qual es declara novament l’entrada en estat d’alerta per sequera hidrològica de la Unitat de l’explotació de l’Aqüífer Carme-Capellades, a l’haver assolit uns nivells i llindars que habiliten aquesta declaració, en aplicació del previst al Pla especial d’actuació en situació d’alerta i eventual sequera, aprovat per l’Acord GOC/1/2020, de 8 de gener (Pla Especial de Sequera).

   

   

   

 • UTILITZA TAPERS Fes fora el plàstic de la teva vida 12/09/2022

  TU ETS EL CANVI!  FES FORA EL PLÀSTIC DE LA TEVA VIDA.

  Amb la voluntat d'assolir una gestió més sostenible i l'estalvi dels recursos naturals iniciem aquesta campanya dirigida a tots els veïns i veïnes del nostre poble.

  Us animem a seguir els consells.

   

Darrera actualització: 26.05.2021 | 13:30
Darrera actualització: 26.05.2021 | 13:30