Hemeroteca

 • PANCARTA DIA DE LA DONA 8 DE MARÇ DIA INTERNACIONAL DE LA DONA 1 de març de 2021
  El dia internacional de les dones se celebra el 8 de març de cada any. És un dia aprofitat tradicionalment per reivindicar el feminisme denunciant el masclisme i els micromasclismes. Aquest dia commemora la lluita de la dona per la seva participació juntament amb l’home al camp del treball, i per tant del dret a la independència econòmica, i a la societat en general.
 • Rètol dia de la dona 8 DE MARÇ DIA INTERNACIONAL DE LA DONA 6 de març de 2021
  Us convidem a gaudir d'un espectacle original i interactiu en clau d'humor per commemorar el Dia Internacional de la Dona i reivindicar el paper clau que desenvolupa a la societat. Una proposta de teatre diferent i improvisada on el protagonista és el públic.  
 • Oberta la convocatòria per escollir Jutge/essa de Pau de Santa Maria de Miralles 8 de març de 2021
 • Rètol pel·lícula CICLE GAUDI DE CINEMA 20 de març de 2021
  La sisena pel·lícula del cineasta i actor català Joan Frank Charansonnet (Pàtria, Doctrina, Ànima), Terra de telers, fou estrenada el passat 11 de Desembre.  Després d'obtenir el Premi Oriana a Millor Pel·lícula, aquest llargmetratge històric que pretén homenatjar la gent anònima que amb el seu esforç van fer créixer el nostre pais,  Aquest viatge emotiu pel passat industrial  transcorre des dels anys 20 fins als 80 amb la crisis del tèxtil.
 • SENTIMENTAL CICLE GAUDI DE CINEMA "SENTIMENTAL" 17 d'abril de 2021
  En Julio (Javier Cámara) i l’Ana (Griselda Siciliani) fa més de quinze anys que estan junts. Formen una parella que ja no es mira ni es toca, i que ha fet del combat diari l’essència de la seva relació. Aquesta nit l’Ana ha convidat a casa als seus veïns de dalt, en Salva (Alberto San Juan) i la Laura (Belén Cuesta), una parella més jove que ells, amable i simpàtica, però els “sorolls” s’han convertit en una molèstia per a en Julio i l’Ana… La primera pel.lícula de Cesc Gay, després de l’èxit de “Truman” (2015) és una reflexió sobre la vida en parella i la sexualitat que tracta amb ironia i humor temes com la convivència, la valentia, el sexe, l’amor i l’apariència. NO RECOMANADA PER MENORS DE 16 ANYS
 • Cicle Gaudí CICLE GAUDÍ DE CINEMA CATALÀ A MIRALLES 4 de maig de 2021
  Avancem per fer créixer el públic al voltant del cinema català! 
 • LA VAMPIRA DE BARCELONA CICLE DE CINEMA GAUDI 15 de maig de 2021
  SINOPSI "LA VAMPIRA DE BARCELONA" A la Barcelona de principis del segle XX conviuen dues ciutats: una burgesa i modernista, l’altra sòrdida i bruta. La desaparició de la petita Teresa Guitart, filla d’una rica família, commociona el país i la policia té aviat una sospitosa: Enriqueta Martí, coneguda com ‘La Vampira del Raval’. El periodista Sebastià Comas s’endinsarà en el laberint de carrers, bordells i secrets del barri del Raval, on sap que trobarà la veritat sobre les desaparicions i assassinats macabres de nens dels quals s’acusa la Vampira. Aviat descobrirà que allà s’amaga una elit disposada a ocultar els seus vicis a qualsevol preu.
 • Taller aprofitament alimentari Taller d'aprofitament alimentari 23 de maig de 2021
  Xerrada aplicada sobre el malbaratament alimentari.
 • Fira de l'Aplec del castell APLEC DEL CASTELL DE MIRALLES 26 de maig de 2021
  Us convidem a passar un Aplec del Castell ple d'activitats. Un esdeveniment diferent amb la Primera Fira de l'Aplec on trobareu un mercat, espectacles, jocs, visita guiada i la tradicional missa de l'Aplec. Per als més matiners el dia començarà amb una caminada i un esmorzar (podeu veure el programa a part). Disposareu de servei d'autobús gratuït per pujar al castell amb parades cada 30 minuts davant de l'ajuntament i de ca l'Escolà. Entre tots i totes FEM MIRALLES!
 • Caminada de l'Aplec CAMINADA DE L'APLEC DEL CASTELL DE MIRALLES 26 de maig de 2021
  Sortida des de Ca l'Escolà a les 8.00 per anar per camins i corriols fins la Creu de Ferro. Després baixarem fins al Castell de Miralles per poder gaudir de l'Aplec i la Fira. Ruta de dificultat mitjana.  Reduïm el plàstic!! Vine sense ampolla d'aigua de plàstic i et donarem un bidó reutilitzable amb aigua. Inscripcions: http://entrapol.is/MkgBf
 • Castell de Miralles FIRA DE L'APLEC DEL CASTELL 6 de juny de 2021
 • Cinema Gaudí My Mexican Bretzel CICLE GAUDÍ DE CINEMA CATALÀ: MY MEXICAN BRETZEL 19 de juny de 2021
 • GIMNàSTICA GIMNÀSTICA VIRTUAL 1 de juliol de 2021
  Nova activitat. Us animen a seguir les classes de gimnàstica virtuals  i millorar així la vostra salut, treballant de manera completa, saludable i molt divertida.
 • GIMNASTICA VIRTUAL 1 Del 7 al 14 de juliol de 2021 a les 00.00 h
  Aquesta és la primera de les classes setmanals que fins a final d'any podreu anar trobant a la nostra web.
 • GIMNÀSTICA VIRTUAL 2 Del 14 al 21 de juliol de 2021 a les 00.00 h
  Classe virtual de bollycardio
 • Cinema Gaudí No Mataràs CICLE GAUDÍ DE CINEMA CATALÀ: NO MATARÀS 17 de juliol de 2021
 • GIMNÀSTICA VIRTUAL 3 Del 21 al 28 de juliol de 2021 a les 00.00 h
  Una nova classe per poder-vos posar en forma de manera divertida
 • GIMNÀSTICA VIRTUAL 4 Del 28 de juliol al 4 d'agost de 2021
  Aquesta setmana farem una sessió de cardio al ritme de gipsy
 • GIMNÀSTICA VIRTUAL 5 Del 4 al 11 d'agost de 2021 a les 00.00 h
  Aquesta setmana ens mourem amb una coreografia senzilla a ritme oriental.
 • FM FESTA MAJOR 2021 6 d'agost de 2021
  FESTA MAJOR 2021  DIES 13 I 15 D'AGOST Benvolguts i benvolgudes, Aquesta festa Major tampoc serà com les d'abans. La situació pandèmica així ho requereix. Però no volem deixar passar l'ocasió en aquestes dates tan assenyalades, per dir-vos que pensem molt amb vosaltres i en el nostre estimat poble. Des de l'Ajuntament i juntament amb la comissió de festes, us volem enviar molts ànims i desitjar-vos molta salut. Perquè quan ens puguem veure tots, de ben segur que la farem ben grossa!! Bona Festa Major!
Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44

Opcions

Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44